Hei, og velkommen til nettstedet for alt som har med luftsport og fly å gjøre! Her får du all den informasjonen du kan ønske deg om norsk luftsport og om de forskjellige flyklubbene her i landet, samt opplysninger om den norske organisasjonen som fungerer som en paraply for all slik sport, nemlig Norges Luftsportsforbund.

Disse sidene er ment å gi deg et vell av informasjon, herunder også om miljøsiden av det å drive med flyvning og luftsport. Endel kritikere har jo stilt spørsmålstegn ved om luftsporten er liv laga under dagens omstendigheter, og hvorvidt de aktivitetene som mange flygere elsker å holde på med egentlig kan betraktes som bærekraftige i det lange løp. Her får du den informasjonen du trenger for å stå i mot slike påstander og samtidig også øke miljøbevisstheten rundt om i miljøene.

En del av dette nettstedets funksjon er å fortelle om luftsportens stolte historie, helt tilbake til oppfinnerne av såkalt tyngre enn luft flyvning, nemlig de amerikanske brødrene Wright. De to sindige sykkelreparatørene blandet genial mekanisk innsikt, nysgjerrighet, vågemot, og en vilje til å prøve og feile, og dette resultere i det som kanskje har vært den viktigste oppfinnelsen for oss mennesker siden dampmaskinen og det elektriske kraftverk.

Dersom du ønsker å lære deg å fly, er det bare å ta kontakt med nærmeste fly-klubb. Dette kan være starten på en meget lukrativ kariere, men først og fremst er det en helt unik mulighet til å gjøre ting få mennesker er forunt å prøve. Den første gangen du selv sitter bak spakene i et fly er uforglemmelig og magisk.