Kul nettside om luftsport og fly

Tafk.no er et nytt nettsted med side opp og side ned om alt som har med luftsport, fly, og pionerer innen flyvningens verden å gjøre. Den gir deg informasjon om hva som skjer innen luftsporten i Norge, og om de mange forskjellige flyklubbene som tilbyr medlemmene sine tilhørighet og kule aktiviteter. Du finner også den nyeste informasjonen om Norges Luftsportsforbund, organisasjonen for alle som driver med forskjellige typer luftsport.

air-sportsPå sidene til tafk.no får du også en grundig drøfting av miljøaspektet ved å drive med luftsport i dagens situasjon, og hvordan de som jobber med luftsport forholder seg til klimatrusselen og muligheten for videre global oppvarming. Noen har selvfølgelig begynt å kritisere og sette luftsporten i ett dårlig lys, men disse sidene gir deg den ammunisjonen du trenger for å sette dem på plass. Samtidig vil du også få en bedre forståelse for hvordan man forholder seg til miljødimensjonen på en ansvarlig måte.

Mye av den informasjonen du finner på tafk.no er relatert til flyvningen og luftsportens historie, og særlig de oppfinnerne og pionerene som fremsto som de store heltene i flyets barndom og ungdom. Du finner blant annet mye om de to brødrene fra USA, Orville og Wilbur Wright, som tok sine mekaniske kunnskaper fra sykkelreparasjon, og noen grunnleggende spekulasjoner om aerodynamikk, og bygde det første flyet. For menneskeheten er dette en av de største, og mest grensesprengende oppfinnelsene, noen gang. Du lærer også om tidlige pionerer innen langdistanseflyvningen, som Charles Lindbergh og Amelia Earhart.

Tenk deg for noen gamblere brødrene Wright må ha vært! Det å ta av og fly opp og frem når intet mennesket hadde gjort det før, må ha vært en utrolig opplevelse og en fantastisk risiko. Dersom du også er en som liker litt gambling, fart og spenning, kan du godt besøke casino-topplisten.com nå i dag.